23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Burbage Maskin AB Expanderar sitt sortiment med sågverk från Wood-Mizer.

Burbage Maskin utökar sitt sortiment genom att nu erbjuda bandsågverk från Wood-Mizer.

Burbage Maskin AB, beläget i Sveriges logistiska mittpunkt i Askersund, har etablerat sig som en ledande leverantör av träbearbetningsmaskiner. Med ett omfattande urval av både nya och begagnade träbearbetningsmaskiner, har företaget nyligen utökat sitt sortiment genom att inkludera hela Wood-Mizer-maskinernas produktlinje där ett stort fokus ligger på bandsågverk.

Med en plats i hjärtat av Sverige erbjuder Burbage Maskin AB inte bara högkvalitativa träbearbetningsmaskiner utan även en strategisk position för effektiv logistik och distribution. Deras fokus på att tillhandahålla kvalitetsmaskiner och utmärkt service har gjort dem till det självklara valet för träbearbetningsbehov i regionen.

Mellan den 26-28 september 2024 håller Burbage Maskin öppet hus i Askersund (Åkervägen 18) där alla är varmt välkomna att komma och se och känna på hyvlar och sågverk i drift. Ett ypperligt tillfälle att utforska och uppleva kvaliteten och effektiviteten i Wood-mizers maskiner.  Det kommer även hållas utbildningar i slipning/skränkning av sågblad med en instruktör från Wood-Mizer varje dag kl 14.00.

Burbage Maskin AB
Åkervägen 18
696 32 Askersund
Askersunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563612554

Kontaktperson

Jacob Davidsson
Servicetekniker, försäljning Wood-Mizer
+46 73-028 05 71 jacob@burbagemaskin.se

Sänd till en kollega

0.047