23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Burbage Maskin AB

Burbage Maskin AB drivs av bröderna Wäcklén i andra generationen. Företagets 30 år som maskinleverantör har resulterat i många nöjda kunder. Vi arbetar aktivt mot våra leverantörer och försöker att ha en sortimentsmix som marknaden efterfrågar, vad gäller kvalité och pris, samtidigt hålla en hög servicenivå.

Tillsammans med våra duktiga medarbetare köper och säljer vi nya och begagnade maskiner, kringutrustningar, verktyg och reservdelar.
De flesta av våra kunder finns inom den trä-bearbetande sektorn, men vårt sortiment utvidgas och många andra verksamheter blir allt viktigare som ex.vis plast och metall.

Vi vänder oss till:

  • Trä, plast och metall-industrin
  • Snickerier
  • Kommuner
  • Underhålls och serviceverkstäder
  • Skolor och utbildningar mm.

Våra kontor, lagerhallar och serviceverkstad finns i Askersund (norra Vättern). Där finner ni ett stort urval av både nytt och begagnat.
Våra tekniker har lång erfarenhet och utför både installation, demontage och maskinförflyttningar. I vår serviceverkstad finns mekanik- och elkompetens för de flesta renoverings och servicearbeten.

Huvuddelen av våra kunder finns i: Skandinavien, Baltikum, Polen, Asien med flera. Våra leverantörer kommer från: Sverige,Italien, Österrike, Tyskland,Tjeckien, Spanien,Portugal, Taiwan och Kina

Du är alltid välkommen att besöka oss för att för att titta på både ny och begagnad utrustning och diskutera dina maskinbehov!

Burbage Maskin AB
Åkervägen 18
696 32 Askersund
Sverige
VAT nummer: SE5563612554
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032