23948sdkhjf

Remasawco ska underhålla i Valåsen

Remasawco har tecknat ett omfattande underhållsavtal (SLA) med Moelven Valåsen. Avtalet omfattar Remasawcos system i samtliga delar av sågverket Valåsen i Karlskoga. Ordervärdet uppgår till drygt en miljon kronor.

Moelven Valåsen, som har genomfört en omfattande om- och tillbyggnad av sin anläggning, har tecknat ett underhållsavtal på den högsta nivån (Extended) med Remasawco. Avtalet är av typen SLA (Support Level Agreement) som Remasawco är först på den svenska sågverksmarknaden att erbjuda, och det omfattar tretton olika system som är i drift i sågverkets samtliga delar.

Det gemensamma syftet och målet med denna typ av avtal är att uppnå största möjliga driftsäkerhet och utväxling på gjorda investeringar, och avtalet ger kunden många fördelar.

Avtalet löper inledningsvis på två år och det initiala ordervärdet på den fasta delen uppgår till dryga miljonen.

– Att Moelven Valåsen väljer att teckna ett SLA på den högsta nivån är inte förvånande då de alltid ligger i framkant, säger Emilien Saindon, vd vid Remasawco. Detta är en ny produkt på marknaden och vi ser fram emot att få leva upp till de krav som nu kommer att ställas på oss som leverantör.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062