23948sdkhjf

Ny kompetensdag för HR i träindustrin

Ett av målen för STTF är att skapa nätverk för professionella inom träindustrin. Snart är det dags för en ny omgång av föreningens Kompetensdag för HR-ansvariga inom industrin. ”Nu vill vi skjuta med den stora kanonen”, säger STTFs sekreterare Tomas Ivarsson.

Den första upplagan av Kompetensdag för träindustrin, med målet att skapa nätverk för industrins HR-ansvariga, genomfördes med lyckat resultat i maj 2024. Nu laddar man alltså om, och siktar på en ny upplaga den 16 januari 2025.

– Men redan den 5 november inbjuder vi till ett digitalt informationsmöte för att presentera Kompetensdagen i januari, berättar Tomas Ivarsson, sekreterare vid STTF, Svenskt Trätekniskt Forum.

Liksom förra gången innehåller Kompetensdagen föredrag och workshops kring viktiga kompetensfrågor för träindustrin.

– Det finns redan kontakter mellan HR-avdelningar på de stora företagen, men vi menar att det behövs bättre kontakter mellan ansvariga ute på de mellanstora och de mindre sågverken och träindustrierna runt om i landet, säger Tomas Ivarsson. Efter startskottet med Kompetensdagen i maj vill vi nu som sagt skjuta med den stora kanonen och få ett brett deltagande, för att stärka och nyskapa HR-nätverk i branschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062