23948sdkhjf

Stora Trähus – Boken!

NTT Woodnets årliga konferens Stora Trähus firar tio år av ökade kunskaper om träbyggande med en bok som i bild och text visar det bästa av vad som byggts på tio år.

Årets Stora Trähus genomförs í centrala Stockholm den 5 november. Programmet är kanske det bästa vi haft på tio år, men vi har presenterat en hel del intressant även under de år som gått. Inte minst har vi presenterat en rad imponerande projekt, i länder som Sverige, Norge, England och Australien.

De vackraste och mest imponerande träbyggena har vi samlat i boken "StoraTrähus 10-årsjubileum". Mycket bilder, men även fakta om byggare, träleverantörer och arkitekter.Boken innehåller även med ett antal intervjuer med arkitekter och forskare som betytt mycket för utvecklingen av träbyggandet och möjligheten att bygga just stora trähus.

Boken kommer att delas ut vid Stora Trähus den 5 november. Vill du ha ett eller flera exemplar redan nu, är du välkommen att kontakta NTT Woodnet. Kanske kan boken vara något att dela ut till kunder eller kollegor?

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094