23948sdkhjf

Derome Takstolteknikk får ny vd

Från och med den första september tillträder Hans Martin Andersen som ny vd för Derome Takstolteknikk. Han kommer närmast från Are Treindustrier.

Hans Martin Andersen efterträder Mats Lindblom, som fortsatt kommer att arbeta med affärs- och teknikutveckling inom Derome-koncernen.

– Jag är jätteglad över förtroendet och ser fram emot att lära känna verksamheten och framför allt alla nya kollegor. Vår bransch är full av möjligheter och tillsammans ska vi ska vi vara nyfikna, lära nytt och utvecklas för att ligga i framkant, säger Hans Martin Andersen, i en kommentar.

Hans Martin Andersen kommer närmast från Are Treindustrier där han under 13 år har haft en rad positioner inom sälj och produktion och också varit en del av koncernledningen. Han tillträder rollen efter en period av kraftigt minskat bostadsbyggande.

– Det har varit och är fortfarande en utmanande tid för hela branschen. Men vi ska jobba för att ligga steget före och med en finansiell styrka, som gör att vi kan agera långsiktigt, en hög effektivitet i alla våra led och en hög kompetens, ska vi vara förstahandsvalet på marknaden, säger Hans Martin Andersen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094