23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Avans ställer ut på Elmia Subcontractor. Kom förbi så snackar vi snabba leveranser av kulskruvar.

Vi på Avans vet hur viktigt det är att industrins maskiner alltid är i gång – och det gäller även detaljkomponenter som kulskruvar. Ett oväntat stopp kan snabbt bli en kostsam affär, men vi har lösningarna som hjälper er att undvika sådana problem. Våra snabba och precisa kulskruvslösningar kan göra stor skillnad i er produktion.

Förfallodatum
den 14 november 2024

Oavsett om ni behöver rullade eller slipade kulskruvar så har vi ett komplett sortiment. Vi kan snabbt tillverka skräddarsydda precisionsskruvar, helt anpassade efter dina behov. När tid är pengar kan vår expresstillverkningstjänst vara en räddare i nöden – vi kan tillverka och leverera en ny kulskruv på bara 24 timmar om ni har en maskin som står stilla.

Avans erbjuder mer än bara nytillverkning av kulskruvar. Har ni exempelvis en kulskruv som börjar ge upp så utför vi även reparationer, vilket både förlänger livslängden på era kulskruvar och ni sparar såklart också pengar på så vis.

Vi skulle verkligen tycka det vore kul att få träffa er på mässan och prata mer om hur vi kan hjälpa er med både kulskruvar och våra andra produkter inom linjärteknik. Förutom kulskruvar jobbar vi med allt från linjärstyrningar, linjärmoduler, aluminiumprofiler till spindelservice. Vi kommer, på mässan, dessutom förevisa Kassows robot som också den är en del av vårt breda sortiment.

Länk till Avans kulskruvar.

Oavsett om ni kommer på mässan eller om ni är på jobbet och har behov av exempelvis en ny kulskruv – våra experter finns tillgängliga för att hjälpa dig, dygnet runt, alla årets dagar. 
 
Vi finns i monter A01:12.

www.avansgroup.se

Avans Linjärteknik AB
Hylsvägen 8
721 30 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5590498779

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047